Fönsterputsning

När ditt hem behöver något extra

Gnistrande rena fönster är detaljen som gör skillnaden i hemmet, något våra fönsterputsare är experter på. Med lång erfarenhet inom både privat och offentlig sektor vet vi vad som krävs för att få skinande fönster, utan kalkfläckar och spill.

Skinande rena fönster

Våra fönsterputsare brukar besöka kunderna 1-3 gånger per år med start på våren och en slutlig putsning under sen höst. Behovet av fönsterputsning brukar först upplevas när vårsolen tittar fram, vilket brukar vara en bra tid att boka in första besöket.

Hur går det till?

Vi börjar alltid med ett samtal om förutsättningarna hos er. Hur stora och många fönster har ni i er bostad? Berätta även för oss ifall ni har fönster som är otillgängliga från marken. I vissa fall kan det krävas inhyrning av en lift för att kunna putsa dessa partier.

Att tänka på

Bor du nära trafikerade gator blir det ofta dammigt i luften när vinterns vägsand sopas bort. Vårt tips är att kolla upp när era gator vårstädas för att undvika dubbelarbete.

Inga extra kostnader vid dåligt väder

Väder brukar inte stoppa oss från att putsa fönster, förutsatt att det inte är rejält ösregn. Kallt väder och hårda vindar kan göra det svårt att utföra ett bra jobb. Bedömer våra medarbetare att det inte går att genomföra arbetet på grund av vädret så bokar vi en ny tid vid ett annat tillfälle.