Flera års erfarenhet

VÅRA OMDÖMEN

i sammarbete med Offerta.se

Se nedan

Vi tackar alla våra kunder för att de tagit sig tiden att lämna omdömen!
Våra omdömen kan även ses via offertas sida

Flyttstädning 90 kvm i Lund

Max

2020-09-24

Proffsiga och noggranna! Anlitade de först för en städning inför visning och därefter för en flyttstädning. Deras kundtjänst kunde snabbt ge oss en tid och de skötte allting med RUT-avdraget, något andra företag sa att vi fick lösa själva. Mäklaren var mycket imponerad av städningen och den nya ägaren blev mer än nöjd. Kommer definitivt kontakta de igen! Kan varmt rekommenderas!

Flyttstädning 52 kvm i Limhamn, Malmö

Pia

2020-09-09

Ringer o ber få flytta städning.
Ber att städarna skulle vara kvar för kontroll, men de lämnar. Har anmärkningar o ringer o meddelar.
Tyvärr inte rättats till då nya ägarna ej hört av sig.

Hej Pia!
Tack för att du tagit dig tiden att skriva ett omdöme, det uppskattar vi! Vi beklagar att städarna inte stannade kvar, vi har tagit det med städteamet det gäller och vi har även bett om ursäkt för detta.
Vi har meddelat de nya ägarna, genom din mäklare, att vi gärna kommer och åtgärdar de punkterna du hade att anmärka men de har valt att inte uttnjytja städgarantin. Vi kan inte göra mer än så då bostaden tillhör de och om de inte anser att vi missat något så finns det inget mer att göra.
Vår städgaranti kan åberopas av båda parterna och det är något som uppskattas av många, speciellt då det även kunde ha varit vice versa, att du ej haft anmärkningar men de nya ägarna hade varit missnöjda.
Tack för att du poängterar detta!

Med vänlig hälsning,
M&R Städ

Flyttstädning 74 kvm i Södra Sandby, Lund

Jesper

2020-08-13

De kom i tid och städade bra. Var tillmötesgående och flexibla. Rekommenderas!

Hej Jesper!

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Vi är glada över att du är nöjd och önskar dig lycka till i din nya bostad!

Ha en fortsatt trevlig sommar!
M&R Städ

Flyttstädning 181 kvm i Kristianstad

Johan

2020-07-16

M&R gjorde två jobb åt mig. Mitt hus och även en lägenhet. Huset blev superbra och lägenheten blev utan problem godkänd av hyresvärden och dem berömde dessutom städningen! 👍🏻

Mvh
Johan

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdömde Johan, det uppskattar vi! Roligt att du är nöjd med oss, säg bara till när du behöver hjälp igen.

Vi önskar dig och din familj en härlig sommar och många fina stunder i er nya bostad!

Med vänlig hälsning,
M&R Städ

Flyttstädning 70 kvm i Lund

Tina

2020-05-14

Allt gick mycket smidigt och bra. Kunde ej möta upp efter städningen utan kom någon dag efter och kollade. Överlag väldigt nöjd. Vasken och väggen vid spisen var dåligt rengjort men kändes inte lönt att kalla tillbaka för det lilla.

Slutbesiktningen var utan anmärkning så jag är nöjd! Rekommenderas

Tack Tina för ditt omdöme! Ursäkta att det inte blev helt bra med vasken och väggen. Vi hade gärna kommit tillbaka för att ordna det.
Härligt ändå att besiktningen gick igenom!
Tack för denna gång!

Trevlig sommar!
M&R Städ

Flyttstädning 120kvm i Köpingebro, Tomelilla

Jenny

2020-05-05

Perfekt!!

Tack Jenny för att du tog dig tiden att ge oss ett omdöme!

Hälsningar,
M&R Städ!

Flyttstädning 119 kvm i Löddeköpinge, Kävlinge

Madeleine

2020-03-22

Bra städat

Hej Madeleine,

Tack för omdömet! Hoppas att vi får ditt förtroende igen om du skulle behöva städning längre fram.

Med vänliga hälsningar,
M&R Städ

Flyttstädning 114 kvm i Malmö

Jens

2020-03-11

Mycket bra service. Kunde komma med kort varsel och städade mycket bra. Proffsigt bemötande. Kommer jag att behöva städning framöver kommer jag att välja dem igen. Inga extra kostnader allt var enligt offerten.

Tack för ditt omdöme Jens!
Vi hjälper dig gärna fler gånger, välkommen!

All lycka i din nya bostad!

Med vänlig hälsning,
M&R Städ

Flyttstädning 150 kvm i Nyvång, Åstorp

Anne

2020-01-28

Fotavtryck på alla golven och man hade inte torkat av bröstpanelen i rummen! JAG hade inte godkänt städningen om jag skulle flytta in, men köparna som köpte huset av oss godkände städningen därav ingen reklamation!

Hej Anne,

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme!
Tråkigt att du inte var nöjd, vi ber om ursäkt för det som inträffat. Även om köparna av huset ej klagade så ingår din 10 dagars städgaranti i priset och är därmed din rättighet. Hade vi fått reda på detta så hade vi åtgärdat det samma dag enligt vår policy. Vi har tagit till oss din kommentar och tagit det med våra anställda som utförde städningen i juli 2019. All feedback är bra feedback!

God fortsättning!
M&R Städ

Flyttstädning 100 kvm i Skurup

Marita

2019-12-06

Jag är jättenöjd! Spisen/ugnen blev som ny! Väldigt imponerad över deras städning! Kan verkligen rekommendera denna firma! //Marita, Skurup.

Tack för ditt omdöme och kul att du blev nöjd med resultatet och välkommen åter!

Flyttstädning 79 kvm i Lund

Filip

2019-09-02

Super ++++

Tack för ditt omdöme och kul att du blev nöjd med resultatet och välkommen åter!

Storstädning 84 kvm i Lund

Tove

2019-08-11

Väldigt nöjda med den storstädning som M&R utförde inför visningen av vår lägenhet. Bra kontakt och bra service. Rekommenderas.

Tack för ditt omdöme och kul att du blev nöjd med resultatet och välkommen åter!

Flyttstädning 85 kvm i Helsingborg

Panagiotis

2019-07-30

Gick smidigt!

Tack för ditt omdöme och kul att du blev nöjd med resultatet och välkommen åter!

Flyttstädning 104 kvm i Malmö

Martin

2019-06-30

Snabba, flexibla och effektiva. Jag blev nöjd med slutresultatet!

Tack för ditt omdöme och kul att du blev nöjd med resultatet och välkommen åter!

Storstädning 97 kvm i Malmö

Jennifer

2019-05-23

mycket bra

Tack för ditt omdöme och välkommen åter!

Flyttstädning 169 kvm i Malmö

Helene

2019-05-09

Vi är mycket nöjda med M&R Städ. Trevliga, punktliga, noggranna och ett väl utfört städjobb. Både vi som anlitat M&R och köpare är nöjda med flyttstädning och all kontakt med företaget.

Tack för ditt omdöme och kul att ni blev nöjda med resultatet och välkommen åter!

Storstädning 81 kvm i Malmö

Erik

2019-04-30

Rengöringen av ugnen samt plåtarna får 5++! Trevlig personal.

Tack för ditt omdöme och kul att ni blev nöjda med resultatet och välkommen åter!

Flyttstädning 70 kvm i Helsingborg

Matias

2019-03-04

Kom til tiden, bra städning.

Tack för ditt omdöme och kul att ni blev nöjda med resultatet och välkommen åter!

Flyttstädning 72 kvm i Malmö

Kim

2019-01-22

Kom överrens om en tid för städningen. Lite problem med att hitta rätt adress, men efter ett samtal så mötte de upp och blev insläppta.
jag blev mycket nöjd med flyttstädningen och den nya ägaren hittade inget att klaga på.

Tack för ditt omdöme och kul att ni blev nöjda med resultatet och välkommen åter!

Flyttstädning 100 kvm i Röke, Hässleholm

John

2108-12-15

ag är mycket nöjd med hela processen, allt från offert till utfört arbete.
Fick en offert och vi bestämde pris, ett datum och tid för utförande.
Personal kom exakt på avtalad tid.
Jag hittade inget ställe där det inte var städat.
Även köparen av min fastighet var imponerad av städningen.

John

Tack för ditt omdöme och kul att ni blev nöjda med resultatet och välkommen åter!

Flyttstädning av 132 i Svedala

Stefan

2018-12-06

Flyttstädning av 2-plans hus. Bra utfört arbete till humant pris. Trevligt bemötande.
Köparna hade inga synpunkter på städningen.
Kan bara bli högsta betyg!

Tack så mycket för ditt omdöme och kul att ni blev nöjda med resultatet och välkommen åter!

Flyttstädning 80kvm i Landskrona

Björn

2018-12-03

M&R Städ har idag flyttstädat vår gamla lägenhet på 80kvm samt tillhörande förråd och inglasad balkong. Vi är mer än nöjda med resultatet. Hela vägen har det gått snabbt och enkelt att få tag i de och återkoppling har varit snabb. Sen bokningen har vi i principen inte lyft ett finger utan M&R har fixat allt.
Det ska dessutom tilläggas att lägenheten som lämnades verkligen var i behov av en rejäl städning, bland annat hade vi dagen innan städning tagit bort ett stort hörnbadkar som stått på samma plats i 4.5år. Detta till trots var såväl vi som köparna nöjda med resultatet. Visst det missades något spindelnät i taket och liknande men eftersom de själva deltog vid besiktningen av städningen så fixades det snabbt och lätt. Utan att blinka kan vi varmt rekommendera M&R Städ

Tack så mycket för ditt omdöme och kul att du blev nöjd med resultatet och välkommen åter!

Flyttstädning 98 kvm i Påarp, Helsingborg

Stefan

2018-11-26

Inget o klaga på.

Tack för ditt omdöme och kul att du blev nöjd med resultatet och välkommen åter!

Flyttstädning 120 kvm i Bunkeflostrand, Malmö

Gunnel

2018-10-04

Helt ok

Tack för ditt omdöme och kul att ni blev nöjda med resultatet!

Flyttstädning 100kvm i Helsingborg

Christopher

2018-09-03

Sjukt snabba och vår lägenhet gick igenom slutbesiktningen utan prblem

Tack för ditt omdöme och kul att ni blev nöjda med resultatet!

Flyttstädning 93kvm i Helsingborg

Marianne

2018-08-17

fläkten var inte rengjord,samma under vasken...

Tack för ditt omdöme, vad tråkigt att du är missnöjd med vårt arbetet. Vi lämnar alltid 10 dagars nöjd-kundgaranti för att alla våra användare ska vara nöjda med de arbetet som vi utfört. Vi kan inte se att du återkommit för att göra anspråk på garantin men vi vill givetvis göra rätt för oss så at du i framtiden ska vara nöjd med vårt arbete. Vänligen återkom till oss på nytt så ska vi givetvis rätta till detta åt dig.

Med vänliga hälsnignar.

Flyttstädning 107 kvm i Landskrona

Sophie

2018-08-01

Snabbt och bra kontakt.

Tack för ditt omdöme och kul att ni blev nöjda med resultatet!

Flyttstädning 55 kvm i Helsingborg

David

2018-07-25

Två trevliga killar som gjorde ett utmärkt jobb. Besiktningen av lägenheten gick igenom utan problem

Tack för ditt omdöme och kul att ni blev nöjda med resultatet och välkommen åter!

Flyttstädning av 75kvm i Helsingborg

Christina

2018-07-23

Mycket bra genomförd flyttstädning av min lägenhet. Jag är mycket nöjd. Kan varmt rekommenderas

Tack för ditt omdöme och kul att ni blev nöjda med resultatet!

Flyttstädning 92kvm i Malmö

Björn

2018-07-05

Mycket bra bemötande, städning och snabb kontakt.

Tack för ditt omdöme och kul att du blev nöjd med resultatet!

Flyttstädning 124kvm i Höganäs

Johanna

2018-06-26

Väl utfört arbete, bra kommunikation

Tack för ditt omdöme och kul att du blev nöjd med resultatet och välkommen åter!

Flyttstädning 64 kvm i Helsingborg

Emil

2018-05-29

Mycket väl utförd städning

Tack för ditt omdöme och kul att ni blev nöjda med resultatet!

Flyttstädning 66kvm i Malmö

Sebastian

2018-05-05

Supernöjd!

Tack för ditt omdöme och kul att du blev nöjd med resultatet!

Flyttstädning 90kvm i Hörby

Sara

2018-04-29

MVG
Effektiva, bra pris och fantastiskt slutresultat.
In i h*****e bra arbetare.

Tack och kul att ni blev nöjda med resultatet!

Flyttstädning av 70kvm i Helsingborg

Johan

2018-04-25

Köpte flyttstädning i Helsingborg. Mycket bra och smidigt i all kontakt med företaget. Själva arbetet blev väl utfört och klarade besiktning utan problem.

Tack och kul att ni blev nöjda med resultatet!

Flyttstädning 90vkm i Malmö

Sofia

2018-03-04

De gjorde ett superbra jobb med att städa vår lägenhet på 90 kvm i Malmö! Vi är helnöjda, rekomenderar M&R städ starkt

Tack och kul att du blev nöjd med resultatet och välkommen åter !

Flyttstädning av 65kvm i Malmö

Christoffer

2018-02-13

Är nöjd med flyttstädning.

Tack och kul att ni blev nöjda med resultatet och välkommen åter!

Flyttstädning 135 kvm i Lund

Sara

2018-01-26

Överlag nöjda med MR:s insats, kom i tid och utfärde uppdraget efter överenskommelse. Dock var det lite saker vi fick backning på i vår slutinspektion, ex att köksgolvet inte var tillräckligt rent, lite slarvigt. Men på det stora hela är vi nöjda.

Tack för ditt omdöme och kul att ni blev nöjda med resultatet!

Flyttstädning av 80kvm i Helsingborg

Lisa

2018-01-01

Bra kontakt, och hjälp under hela processen. Städningen gick igenom utan några anmärkningar. Tog ca 4,5 h för vår 3:a på 78 kvm.

Tack och kul att ni blev nöjda med resultatet!

Flyttstädning av 65kvm i Södra Sandby, Lund

Glitte

2017-12-19

Myrket bra. Kan rekomenderas.
Trevligt bemötande och svarat direkt på mina frågor

Tack och kul att ni blev nöjda med resultatet

Flyttstädning 245 kvm i Kristianstad

Anna

2017-12-14

Punktliga killar som städade noggrannt på de flesta ställen.

Tack och kul att ni blev nöjda med resultatet!

Flyttstädning 90kvm i Malmö

Josefine

2017-11-22

Välstädat, trevliga, riktigt nöjd! Kommer garanterat använda mig av deras tjänster igen!

Tack och kul att ni blev nöjda med resultatet och välkommen åter

Flyttstädning 200 kvm i Lund

Hans

2017-11-14

Mycket bra

Tack och kul att ni blev nöjda med resultatet!

Storstädning av 55kvm i Helsingborg

Billy

2017-10-30

Bra service, punktliga och bra städat!

Tack och kul att ni blev nöjda med resultatet!

Storstädning 110 kvm i Bunkeflostrand, Malmö

Christian

2017-10-02

Missade en del ställen, bl.a. under sängen och någon hylla. I övrigt snabba och trevliga.

Hej och tack för ditt omdöme men vi glömde inte någonting men sängen låg till marken och tung och rummen så små.Vi försökte flytta den från sin plats men det var väldigt svårt. Vi har gjort så mycket som möjligt och mer . Vi har gjort mer vad som står i vårt erbjudande.Mvh // Kundtjänst

Flyttstädning 90 kvm i Hässleholm

Caroline

2017-10-01

Bra resultat!

Tack och kul att ni blev nöjda med resultatet!

Flyttstädning 120kvm i Helsingborg

Mattis

2017-09-12

Flexibla med tiden, bra städat. Smidigt. Bra pris. Städgaranti.

Tack och kul att ni blev nöjda med resultatet!

Flyttstädning 110kvm i Åkarp, Burlöv

Jenny

2017-09-06

Verkligen nöjd med service och väl utfört städarbete till vårt flyttstäd i huset. Med glatt humör och proffesionellt sätt. Inget att klaga på och bra pris dessutom. Kan definitivt rekommendera M & R.

Tack och kul att ni blev nöjda med resultatet!

Flyttstädning 98m2 i Helsingborg

Ghazal

2017-08-01

Tack

Tack själv

Flyttstädning 63 m2 i Helsingborg

Helena

2017-07-26

Bra! Och jättefint städat!

Tack och kul att ni blev nöjda med resultatet

Storstädning och fönsterputs 60 kvm i Malmö

Håkan

2017-07-03

Bra och detaljerad offert som innehöll alla relevanta moment i städuppdraget. Kom på avtalad tid och hörde av sig när arbetet var färdigt. Städningen var bra utförd. Inte den billigaste offerten men resultatet var prisvärt.

Tack för ditt omdöme och kul att ni blev nöjda med resultatet !

Flyttstädning 69 kvm i Lund

Joel

2017-06-30

Väldigt trevliga och noggranna! Kanon resultat! Enda anmärkningen är att de inte höll den tiden de sa, inget stort problem och det berodde nog på att de fattades en person under min flyttstädning. Hade de satt en längre tid från början hade det varit helt okej men de sa 5h och det tog 7h

tog 7h
Hej Joel,
Tack för ditt omdöme och kul att du blev nöjd med resultatet.
Här kommer jag att förklara lite om detta:
Badrummet behövde mycket arbete.Det fanns ett badkar, tvättmaskin och torktumlare under det fanns mycket smuts med mycket kalk på väggarna.I början sa du att du inte har tidsproblem eftersom du är helt fri hela dagen och besiktningen kommer att vara på fredag ?om 2 dagar.Om du sa att du var intresserad av tiden, kunde vi bjuda in en person eftersom vi bor i Lund och vårt företag är i Lund. Vi utmärka snabbt med hög noggrannhet. // M & R Städ

Flyttstädning 28kvm i Malmö

Hanna

2017-06-29

Bara positiv till företaget! Bra städning och bemötande! Topp!

Tack och kul att ni blev nöjda

Flyttstädning 65 kvm i Helsingborg

Frida

2017-06-26

Snabba och effektiva! Städningen blev jättebra och lägenheten fick igenom helt utan anmärkning!
Jag kan definitivt rekommendera dem!

Tack och kul att ni blev nöjda!

Flyttstädning 75 kvm i Lund

Patrik

2017-06-16

Jag är väldigt nöjd med flyttstädningen som utfördes av M&R Städ för vår 3a på 75kvm!

Tack och kul att ni är nöjda!

Flyttstädning 96 kvm i Lund

Jacob

2017-06-01

Det är inte ofta man kan säga att ett företag är både billigast och bäst. Men det är precis vad man kan säga om M&R Städ. De svarade jättesnabbt på min förfrågan. De var väldigt trevliga och flexibla när vi skulle komma överens om tid för städningen. Kunde komma med kort varsel. Städpersonalen var väldigt snälla och trevliga. De var mycket noggranna och effektiva när det gäller själva städningen. Alla hade ett stort leeende på läpparna hela tiden trots att lägenheten var stor och det var många små utrymmen att städa. Att de dessutom lämnar garanti så att de kommer tillbaka och städar om den nya hyresgästen inte skulle vara nöjd är väldigt skönt för köparen av tjänsten. Jag kommer även att lägga ut ett omdöme på Facebook om hur fantastiskt detta städbolag är. Jag kommer att rekommendera det till alla jag känner. Nästan för bra för att vara sant. Men det är sant! Högsta betyg med stjärna!

Tack så mycket för din rekommendation . Det låter jättebra .
Vårt mål var och återstår 100% nöjda kunder!

Storstädning 55 kvm i Malmö

Eva-Lena

2017-05-31

Vi är mycket nöjda med M&R. Det var trevliga killar som storstädade lägenheten. Allt blev rent och snyggt.

Tack och trevligt att du blev nöjd

Storstädning av lägenhet 52m2 i Malmö

Emelie

2017-05-21

Mycket prisvärt, proffsigt skött och städningen överträffade verkligen förväntningarna. Kan varmt rekommenderas!

Tack för ditt omdöme och trevligt att du blev nöjd

Flyttstädning 65 m2 i Landskrona

Karina

2017-05-16

M&R Städ får 5 stjärnor av mig.

Kul att du blev nöjd med resultatet och tack för ditt omdöme

Flyttstädning i Helsingborg, 65 kvm.

Granit

2017-04-23

Punktliga, noggranna och trevliga. Jag är supernöjd!

Tack för ditt omdöme och vårt mål är alltid att tillfredsställa kunden.

Flyttstädning 62 kvm i Malmö

Helene

2017-04-12

M&R städ kom snabbt tillbaka med en offert på min förfrågan om föyytstädning . Städningen utfördes noggrant och vid slut besiktningen fanns inget att anmärka på.
Jag är helt nöjd med arbetet och kan rekommendera M& R städ

Kul att du blev nöjd med resultatet.

Flyttstädning 30 kvm i Malmö

Malin

2017-04-06

Enkel kommunikation, punktlighet och noggrann städning.

Tack så mycket för din rekommendation !!

Flyttstädning 80 kvm i Helsingborg

Stellan

2017-03-31

Jättetrevliga i kundmötet och städningen utfördes med perfektion. Allt var verkligen superfint och hyresvärden hade inga som helst anmärkningar. Jag kan varmt rekommendera detta företag.

Trevligt att ni var nöjda med resultatet.

Flyttstädning 60 kvm i Helsingborg

Pontus

2017-03-26

M&R städ flyttstädade min lägenhet på 63 kvm i Helsingborg och gjorde ett utmärkt jobb!
Dom fick rent min spis och ugn samt alla plåtar som tillhörde, trodde det var omöjligt att göra rent dom och jag var beredd på att köpa nytt! Lägenheten ser som ny ut och jag kan inte mer än rekommendera denna firma! Väldigt överenskomligt pris och dom utförde städningen på bara 3 timmar. / Mycket nöjd kund

Tack så mycket för trevligt omdömen.

Flyttstädning 85 kvm i Malmö

Elin

2020-09-23

Snabb och smidig kontakt. Personalen var jättetrevliga och hjälpsamma. Städningen var exemplarisk och den nya ägaren blev nöjd. Kan varmt rekommenderas!

Flyttstädning 56 kvm i Landskrona

Kalle

2020-08-24

Kan inte mer än ge 5 stjärnor! Otroligt trevliga och kompetenta städare som bryr sig och de är väldigt duktiga på sitt jobb. Aldrig anlitat flyttstäd förr men kommer framöver alltid kontakta M&R städ först. Tusen tack för en mycket prisvärd service!

Tack så mycket Kalle för ditt omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd och vi hoppas att du kommer att trivas i din nya bostad!
Välkommen åter!
Med vänlig hälsning,
M&R Städ

Flyttstädning 80 kvm i Hyllinge, Åstorp

Elin

2020-08-11

Mycket trevligt bemötande och bra hantering av hinder som dock upp under flyttstädningen.

Mycket bra städning 🙂

Hej Elin!

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Vi är glada över att du är nöjd och önskar dig lycka till i din nya bostad!

Ha en fortsatt trevlig sommar!
M&R Städ

Flyttstädning 250kvm i Malmö

Håkan

2020-06-18

Rekommenderar varmt denna firma. Mycket bra bemötande från offert till färdigstädat hus. De var mycket noggranna och städningen var perfekt. Hela huset kändes mycket fräscht.

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdömde Håkan! Vi önskar dig och din familj en härlig sommar och många fina stunder i er nya bostad!

Med vänlig hälsning,
M&R Städ

Flyttstädning 96 kvm i Svalöv

Bettina

2020-05-10

Trevligt bemötande, noggranna och duktiga. Kan varmt rekommendera andra att använda sig av M&R städ.


Tack så mycket Bettina för att du tog dig tiden att ge oss ett omdöme!

Med vänlig hälsning,
M&R Städ

Flyttstädning 141 kvm i Landskrona

Sven

2020-03-29

Flyttstädningen fungerade ypperligt. Personalen är mycket lätt att kommunicera med och jobbet blev bra gjort. En liten miss rättades snabbt till efter påpekande. Vi kan rekommendera M&R Städ å det varmaste. /Sven Bornemark

Hej Sven,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada över att ni är nöjda med vårt jobb och ni rekommenderar oss för andra.
Hoppas ni trivs i er nya bostad!

Med vänliga hälsningar,
M&R Städ

Flyttstädning 60 kvm i Landskrona

Martin

2020-03-21

Hej Martin!

Tack för ditt omdöme!
Vi hoppas du återkommer till oss om du skulle behöva hjälp igen!

Med vänlig hälsning,
M&R Städ

Flyttstädning 540 kvm i Teckomatorp, Svalöv

Rickard

2020-02-03

De har kommunicerat väl och korrekt. Städningen var i det närmaste perfekt, några små saker som var missade men i en städning i en fastighet på 540kvm så var det inte farligt allt.
De lovade att det inte skulle vara några överraskningar på fakturan och det var det inte heller👌🏼 Prisvärt så det stänker om det.
Det blev rinningar på ett fönster och de ringde direkt då jag givit instruktioner om att inte öppna fönstret. Jag liksom de insåg att rinningarna fick vara kvar men sättet de hanterade situationen var klanderfritt.
Jag kan verkligen rekommendera M&R Städ av flera anledningar men framförallt prisvärt och korrekt.
Tack till er på M&R Städ
Rickard med familj.

Hej Rickard!

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att du är nöjd! Hoppas du väljer oss igen vid nästa städuppdrag.

Vi önskar dig och din familj all lycka i er nya bostad!

Med vänlig hälsning,
M&R Städ

Flyttstädning 135 kvm i Köpingebro, Ystad

Angelica

2020-01-18

Jättebra städat! Vi hade tömt hela huset (trodde vi) men dom hade samlat allt dom hittade bakom/under skåp! Jättebra städning! Dom nya ägarna har inte anmärkt på något!

Tack för ditt omdöme och kul att du blev nöjd med resultatet och välkommen åter!

Flyttstädning 130 kvm i Genarp, Lund

Ulrika

2019-09-21

Lämnade fönster öppna när de var färdiga. Hade kommit åt värmepumpen så att delar av den hängde och inte fungerade.
Vid återkoppling ville de inte alls kännas vid det. Hade bemötandet efteråt varit bättre hade betyget kanske blivit bättre . Tråkigt när man inte tar ansvar för sina misstag

Hej Ulrika, Synd att du upplever situationen på det sättet. Fönstren var stängda i lägenheten förutom ett litet fönster i toaletten som vi kunde inte stänga. Trots vi inte rörde värmepumpen enligt vår personal bad vi om ursäkt för det. Du som kund var mycket nöjd med vår städning. Besiktningen gick igenom utan anmärkning. Vi strävar efter en bra service samt ett gott bemötande för kundernas trygghet.

Flyttstädning 65 kvm i Veberöd, Lund

Anita

2019-08-16

Absolut nöjd med arbetet (flyttstädning). Var endast ett litet påpekande men det blev justerat.
Flexibiliteten var kanon.
Kan rekommendera dem till andra och kan tänka mej anlita dem igen.

Tack för ditt omdöme och kul att du blev nöjd med resultatet och välkommen åter!

Flyttstädning 65 kvm i Lund

Niclas

2019-08-08

Kom 5min sent men bad om ursäkt direkt, hade varit något strul med trafiken och det är ju inga konstigheter. Städningen har jag ingenting att anmärka på, dom lyckades tillochmed hitta några gamla pinaler som måste trillat bakom saker som vi själva hade midsat. Köparen hade heller inga klagomål.

Tack för ditt omdöme och kul att du blev nöjd med resultatet och välkommen åter!

Hemstädning 110 kvm i Svedala

Paul

2019-07-04

Vi är väldigt nöjda med hur huset ser ut. Dem svarade väldigt snabbt och var flexibla med att hitta en dag för städningen. Dem har gjort allt att dem lovade i offerten.

Tack färdiga ditt omdöme och kul att ni blev nöjda med resultatet och välkommen åter!

Flyttstädning 56 kvm i Malmö

Emelie

2019-05-29

Superbra städat! Flyttstädning över förväntan. Ugnen såg ut som ny och varenda låda och skåp var rent. Wow! Kommer använda samma firma igen och rekommendera till andra!

Tack för ditt omdöme och kul att ni blev nöjda med resultatet och välkommen åter!

Storstädning 104 kvm i Limhamn, Malmö

Kajsa

2019-05-15

Vi är jättenöjda!

Tack för ditt omdöme och välkommen åter!

Storstädning 70 kvm i Malmö

Karin

2019-05-08

Väldigt nöjd med städningen av min bostad. Allt blev noggrant utfört och skedde enl överenskommelse. Lätt att hålla kontakt med firman via mail och sms.

Tack för ditt omdöme och kul att ni blev nöjda med resultatet och välkommen åter!

Storstädning 104 kvm i Malmö

Katarzyna

2019-04-17

Två killar, mycket duktiga, organiserade,trevliga. Det som var omöjliga för mig var ingen problem för dem.
👍👍mycket bra jobbat 🤗
Rekommenderar varmt, kommer säkert igen använda mig av deras tjänster 🏅🏅

Tack för ditt omdöme och kul att du blev nöjd med resultatet och välkommen åter!

Flyttstädning 103 kvm i Malmö

Johan

2019-02-05

Bra och billigt

Tack och kul att ni blev nöjda med resultatet och välkommen åter!

Flyttstädning 125 kvm i Landskrona

Pia

"2018-12-28

Mycket duktig och trevlig personal. Flyttstädningen de gjorde vår super bra. Kan varmt rekommendera dem

Tack för ditt omdöme och kul att du blev nöjd med resultatet och välkommen åter!

Flyttstädning av 250kvm i Kristianstad

Ingrid

2018-12-13

De fick städa i två omgångar för efter första var det inte rent. Duschen var inte avkalkad på ett tillfredställande sätt och golvbrunnen var inte rengjord. Skåpsbottnar var inte rengjorda. Ugnen var inte helt ren. Fönstren var smutsigare än de var innan de putsade dem. Dessutom var de inte rena heller efter andra putsningen. Detta var för mycket för att jag ska kunna rekommendera detta företag. I övrigt bra och en del extra gjorde de som att sopa lite på trädäcket. Ingrid

Hej,

Vad tråkigt att du är missnöjd med vårt arbete. Vi återvände till dig nästa dag, och korrigerade det enkla misstaget. Personalen gjorde så mycket de kunde göra i fönsterputsning, men huset ligger mellan fälten.

Tyvärr kan vi inte göra fönsterna som nya. Men vi vill givetvis göra rätt för oss, vänligen kom tillbaka till oss och vi kommer förstås att rätta till det som du ej är nöjd med.

Med vänliga hälsningar. M&R Städ.

Flyttstädning av 140kvm i Södra Sandby, Lund

Johanna

2018-12-05

Mycket välstädat! Kök och badrum blev jättefina!

Tack för ditt omdöme och kul att ni blev nöjda med resultatet och välkommen åter!

Flyttstädning 79 kvm i Malmö

Katarina

2018-11-29

I stort sett bra, dock hade man missat vissa gilvlister.

Tack för ditt omdöme och kul att du i blev nöjd med resultatet och välkommen åter!

Flyttstädning 45 kvm i Malmö

Yasmin

2018-11-05

Blev väldigt nöjd med städningen.

Tack för ditt omdöme och kul att du blev nöjd med resultatet!

Flyttstädning 104 kvm i Helsingborg

Michel

2018-10-03

Tyvärr inget bra utfall. Tre män som kom på morgonen med kraftig rökdoft etc så redan där mediokert intryck. Vid flyttbesiktning sedan en underkänd och undermålig städning levererad. Ett plus dock för snabbt åtgärdat vid kontakt för omstädning. Dock, blir ej fler ggr och kan tyvärr ej rekommendera bolaget heller.

Vad tråkigt att du är missnöjd med vårt arbete. Vi har återvänt till dig samma dag, du kontaktade oss och korrigerade det enkla misstaget. Den nya hyresgästen sa att de var mycket nöjda med städningen och lovade att de skulle kontakta oss när de behövde städning i framtiden. Det finns en person i hela personalen som röker, inte 3 personer. men vi vill givetvis göra rätt för oss så att ni kommer att vara nöjda med vårt arbete i framtiden. Vänligen kom tillbaka till oss och vi kommer förstås att rätta till dig. Med vänliga hälsningar.

Flyttstädning 80 kvm i Malmö

Lena

2018-08-27

Fantastiskt duktiga!!! M&R gjorde vår flyttstädning och det var skinande rent och mycket noggrant utfört (även ugnen som var ordentligt smutsigt, såg ut som ny!) Jag är supernöjd och kan varmt rekommendera er att välja M&R ??

Tack så mycket för ert omdöme och kul att ni blev nöjda med resultatet!

Flyttstädning 54 kvm i Malmö

Axel

2018-08-17

Bra kommunikation, proffsiga och perfekt städning. Vi var supernöjda.

Tack för ditt omdöme och kul att ni blev nöjda med resultatet!

Flyttstädning 97 kvm i Malmö

Fredric

2018-07-28

Bra service och super nöjd med utförs flyttstädning. Kan varmt rekommenderar M&R Städ

Tack för ditt omdöme och kul att ni blev nöjda med resultatet och välkommen åter!

Flyttstädning 47kvm i Malmö

Nicole

2018-07-24

Superbra resultat! Min ugn såg helt ny ut!

Tack för ditt omdöme och kul att ni blev nöjda med resultatet och välkommen åter!

Storstädning 96 kvm i Helsingborg

Khalid

2018-07-13

Trevlig personal och bra jobb

Tack för ditt omdöme och kul att ni blev nöjda med resultatet!

Flyttstädning 163kvm i Malmö

Hanna

2018-07-03

Utförde sin uppgift med stor belåtenhet.

Tack så mycket för ditt omdöme och kul att du blev nöjd med resultatet!

Flyttstädning 56 kvm i Landskrona

Sofia

2018-06-11

Mycket bra.. duktiga på det dem gör

Tack så mycket för ditt omdöme och kul att ni blev nöjda med resultatet!

Flyttstädning 80kvm i Veberöd, Lund

Oscar

2018-05-28

Precis som man förväntar sig.

Tack för ditt omdöme och kul att ni blev nöjda med resultatet!