Rekommendationer

Några av rekommendationerna från våra kunder

Flyttstädning 660 kvm i Skurup

Snabbt och trevligt bemötande. De gjorde jobbet bra och såg till att slutföra det. Mycket bra!
Sven Otto Littorin


Montessoriförskola Tellus i Lund

M&R Städ har arbetat hos oss på Montessoriförskolan Tellus Ek För sedan oktober 2015 och tillsvidare. De har utgfört sina arbetsuppgifter till full belåtenhet , är flexibel och hjälpsam , och är omtyckt av såväl bärn som personal . Vi rekomendera M&R Städ till alla.

Åse Mohlin
förskolechef Montessoriförskolan Tellus
E-post: se.mohlin@telia.com
Tel: 0703966949


Hemstädning i Lund

Vi anlitar M&R Städ och är väldigt nöjda. De är noggranna och punktliga. Superskönt att komma hem till ett nystädat hem efter jobbet.

Magnus och Hind Pettersson

E-post: Magnus Pettersson magnusil@icloud.com.


Hemstädning i Lund

Vi anlitar M&R Städ två gånger i månaden och de gör alltid ett bra och grundligt jobb. De är flexibla och vi kan styra från gång till gång vad vill vi ha städat. Att komma hem till ett nystädat hus är en vardagslyx alla borde testa. Det fungerar jättebra och vi är mycket nöjda. Det har gått smidigt och lätt att få fakturor där Rut avdraget korrigerats, vilket gör det enkelt för oss. Vi rekommenderar dem gärna.

Leila Daoud
E-post: leiladaoud1@hotmail.com


Flyttstädning 75 kvm i Malmö

Jag och min sambo anlitade M&R Städ för flyttstädning. Vi var väldigt nöjda med resultatet. M&R Städ utmärker sig på marknaden genom att erbjuda professionell service till ett mycket bra pris. Vår lägenhet blev som ny igen. Jag hade kontakt med flera anställda då vi bokade M&R Städ med kort varsel och de svarade snabbt via både mail och telefon på ett mycket tillmötesgående vis. Jag rekommenderar M&R Städ varmt till alla som önskar en komplikationsfri och snabb städning med oklanderligt resultat! / Katarina, Malmö.

Katarina Düppe
E-post: katarinaduppe@gmail.com


Flyttstädning 87 kvm i Vollsjö, Sjöbo

Snabba, effektiva och mycket fint resultat.

Sara Kraft
E-post: liamsarakraft@gmail.com


Storstädning 115 kvm i Simrishamn

Jag behövde storstädning av lägenhet på 115kv.m. Samma dag då min annons publicerades så hörde av sig M&R Städ med mycket prisvärd offerta. Det var lätt att kontakta dem och vi bokade städningen på den tiden som passade mig. De kom precis då och städade i 4 timmar. Mycket grundlig städning av hela lägenheten, fönster ingick i priset. Jag blev jättenöjd. Rekommenderar varmt!

Maria Stremska

E-post: mariastremska@yahoo.com


Flyttstädning 114m2 i Landskrona

Mycket smidigt företag att ha att göra med samt ett trevligt bemötande. Jag hjälpte äldre släkting med denna kontakt och hon är mycket nöjd med M&R:s arbete.

Tony Johansson

E-post: tony.json@hotmail.com


Flyttstädning 80 kvm i Helsingborg

Jättetrevliga i kundmötet och städningen utfördes med perfektion. Allt var verkligen superfint och hyresvärden hade inga som helst anmärkningar. Jag kan varmt rekommendera detta företag.

Stellan Andersen

E-post: stellan@theandersens.se


Flyttstädning 67 kvm i Lund

Väldigt bra priser, bra och snabb respons på mail, trevligt bemötande, och rent i lägenheten!

Simon Enarsson

E-post: simsson@hotmail.com


Flyttstädning 60 kvm i Helsingborg

M&R städ flyttstädade min lägenhet på 63 kvm i Helsingborg och gjorde ett utmärkt jobb! Dom fick rent min spis och ugn samt alla plåtar som tillhörde, trodde det var omöjligt att göra rent dom och jag var beredd på att köpa nytt! Lägenheten ser
som ny ut och jag kan inte mer än rekommendera denna firma! Väldigt överenskomligt pris och dom utförde städningen på bara 3 timmar. Mycket nöjd kund.


Pontus Persson

E-post: pontusthomaspersson@gmail.com


Flyttstädning i Helsingborg, 65 kvm

Punktliga, noggranna och trevliga. Jag är supernöjd!

Granit Maqedonci

E-post: maqedonci.granit@gmail.com


Flyttstädning 32m2 i Malmö

Perfekt utförd flyttstädnig av väldigt trevliga och ambitiösa städare. Har inget att anmärka på, 100% nöjd

Ida Skure

E-post: ida.skure@gmail.com


Flyttstädning 62 kvm i Malmö

M&R städ kom snabbt tillbaka med en offert på min förfrågan om flyttstädning. Städningen utfördes noggrant och vid slut besiktningen fanns inget att anmärka på. Jag är helt nöjd med arbetet och kan rekommendera M&R städ

Helene Kjellström

E-post: kjellstrom.helene@telia.com


Storstädning 55m2 i Malmö

Mycket bra städ

Niclas Svanefalk

E-post: niclas.svanesfalk@gmail.com


Flyttstädning 96 kvm i Lund

Det är inte ofta man kan säga att ett företag är både billigast och bäst. Men det är precis vad man kan säga om M&R Städ. De svarade jättesnabbt på min förfrågan. De var väldigt trevliga och flexibla när vi skulle komma överens om tid för städningen. Kunde komma med kort varsel. Städpersonalen var väldigt snälla och trevliga. De var mycket noggranna och effektiva när det gäller själva städningen. Alla hade ett stort leende på läpparna hela tiden trots att lägenheten var stor och det var många små utrymmen att städa. Att de dessutom lämnar garanti så att de kommer tillbaka och städar om den nya hyresgästen inte skulle vara nöjd är väldigt skönt för köparen av tjänsten. Jag kommer även att lägga ut ett omdöme på Facebook om hur fantastiskt detta städbolag är. Jag kommer att rekommendera det till alla jag känner. Nästan för bra för att vara sant. Men det är sant! Högsta betyg med stjärn

Jacob Ekberg

E-post: jacobekberg@hotmail.com


Flyttstädning 82 kvm i Helsingborg

Toppen nöjda med flyttstädningen idag ! Mycket trevlig och serviceminded personal som kom i tid och utförde en väldigt bra städning ! Var över förväntan! Tack ! Mvh Christian

Christian Jensen

E-post: cityjensen865@gmail.com


Storstädning 55 kvm i Malmö

Vi är mycket nöjda med M&R. Det var trevliga killar som storstädade lägenheten. Allt blev rent och snyggt.

Eva-Lena Karlsson

E-post: lenakarlsson118@gmail.com


Storstädning av lägenhet 52m2 i Malmö

Mycket prisvärt, proffsigt skött och städningen överträffade verkligen förväntningarna. Kan varmt rekommenderas!

Emelie Cronholm

E-post: emeliecronholm@gmail.com


Flyttstädning 250 kvm i Ängelholm

Vi kunde inte vara nöjdare!!! Trevligt bemötande från samtliga och ett skinande rent hus. Tack för ett fantastiskt arbete!

Lena Kanne

E-post: lena.kanne@previa.se


Storstädning och fönsterputs 60 kvm i Malmö

Bra och detaljerad offert som innehöll alla relevanta moment i städuppdraget. Kom på avtalad tid och hörde av sig när arbetet var färdigt. Städningen var bra utförd. Inte den billigaste offerten men resultatet var prisvärt!

Håkan Wirén

E-post: haakan.wiren@telia.com


Flyttstädning 50kvm i Lund

Snabbt svar, punktliga och tillmötesgående. Ööverträffade förväntningarna, t.o.m hyresvärden berömde städningen vid besiktningen innan avflyttning. Rekommenderas varmt./ Nöjd nuvarande husägare!

Hannes Ahlcrona

E-post: hannes.ahlcrona@gmail.com