Om oss

Hej och välkommen till M & R städ!

M & R Städ är ett lokalt företag som är verksamt i Skåne. Vi erbjuder ett flertal olika städtjänster i hemmet och på kontoret. Vi har flera års erfarenhet inom städbranschen och många nöjda kunder bakom oss. Vi börjar med ett besök där vi tittar på bostaden eller lokalen och lyssnar på era önskemål, därefter lämnar vi en offert.

Alla våra privattjänster har RUT-avdrag, vi på M & R Städ sköter detta så att du som kund inte behöver tänka på det. Det är viktigt för oss att använda miljövänliga och giftfria städmedel som är hälsosamma för barn och husdjur. Vår uppgift är att göra det lättare för dig i vardagen så att du kan lägga mer tid på det viktigaste i livet så som familj, karriär, fritid och hobbys. Vårt mål är alltid att leverera den absolut bästa servicen och det bästa resultatet.

Vi använder enbart städprodukter som är miljö, barn och djurvänliga men tillräckligt effektiva för att göra det hem skinande rent.

För din trygghet innerhar företaget:
– F-skattesedel
– Momsregistrerade
– Kollektivatal för bra arbetsförhållanden för vår personal
– Ansvarsförsäkring

M & R Städ siktar alltid på 100 % kundnöjdhet, det innebär att efter varje slutfört uppdrag erbjuds en kvalitetskontroll tillsammans med vår kund och en 10-dagars garanti efter slutfört arbete.Uppdraget är inte färdigt förens du är helt nöjd med oss och vårt arbete.

Priset inkluderar alltid, moms, städmaterial och transport, du behöver inte oroa dig för extra kostnader på fakturan.

Våra kunder:
– Montessoriförskolan Tellus, Lund
– Tomegårdens Montessoriförskola, Lund
– Föräldrakooperativet Pingvinen, Lund
– Anyo AB, Lund
– Privat kunder (hemstädning )
– Flyttstädning

Du är välkommen att kontakta oss via telefon eller mejl, M & R Städ finns här för dig och ditt hem.


Kontakta oss för priser! Klicka här